sobota 26. března 2011

Kloubní výživa pro štěňata - Caniviton Forte


Podávání kloubní výživy u štěňat má své opodstatnění a to zejména u štěňat velkých plemen, kdy zátěž kloubů je veliká. Dále je vhodné podávat kloubní výživu u aktivních, sportovních a pracovních psů pro regeneraci kloubních chrupavek a tkání a stejně tak i u starých psů, jejichž klouby jsou v pokročilém věku méně či více poškozeny.

Kloubní výživa pro štěňata - Nutnost nebo komerční tah?

Caniviton forte je doplňkové krmivo určené pro psy bez omezení věku tedy i pro štěňata.

Vysoce koncentrované glykosaminoglykany ( chondroitinsulfát) podporují pružnost chrupavek, pevnost a ohebnost vazů a šlach, zabezpečují fyziologickou látkovou výměnu pojivového aparátu.


Proč je Caniviton Forte tak účinný?

1. Chondroitinsulfát je farmaceutické kvality, tzn. že je využíván též pro humánní účely. Je koncentrovaný, dobře stravitelný a podporuje pružnost chrupavek, pevnost a tažnost vazů a šlach, zabezpečuje fyziologickou látkovou výměnu pojivových tkání. Zvláště po velké zátěži pojivového aparátu je pro organismus zvířete přísun glukosaminglykanů velmi důležitý.

2. L-karnitin výrazně ovlivňuje energetický metabolismus kosterního svalstva, protože slouží k získání energie z mastných kyselin s dlouhými řetězci v mitochondriích kosterních svalů a svalu srdečního. Výrazně zkracuje čas potřebný k zotavení po sportovních či vytrvalostních výkonech psa.

3. Želatina podporuje tvorbu kolagenních vláken a zvyšuje nosnost kloubní chrupavky.

4. Vitamín C podporuje celkovou odolnost organismu a spolu se selenem zvyšuje ochranu tkání před poškozením toxickými produkty látkové výměny.

5. Jod s manganem podporují látkovou výměnu a působí povzbudivě na organismus psa.

Díky přípravku Caniviton Forte bude vaše štěně dostavát vše potřebné pro správný výoj šlach a kloubů. Váš dospělý pes bude nejen stále dobře vypadat, ale bude mít mnohem větší radost z pohybu a ze života! Vašemu psímu seniorovi prodloužíte jeho aktivní život a nebudete mít pocit, že jste něco zanedbali.

Mohlo by vás zajímat:

Doporučená kloubní výživa pro štěňata
Bolest kloubů u starších psů
Artritis u psů - Příčiny, příznaky, léčba, kloubní výživa, krmivo 
Hyalutidin - účinná kloubní výživa pro pro člověka, koně i psa 

Žádné komentáře:

Okomentovat